Regisztráció

Vezetéknév, keresztnév, nagybetű, kisbetű, ékezetek és szóköznek egyezni kell a személyi igazolványban szereplő adatokkal.

Ajánlóm törzsvásárlói azonosító száma

A regisztrálás I. szakasza után mindenki kap egy Törzsvásárlói azonosító számot. Ehhez a számhoz kapcsoljuk az adatait, a tevékenységeit, a csoportot, melyet létrehozott. Az ajánlója megkereste Önt személyesen, vagy hirdetést adott fel, dolgozott azért, hogy Önhöz eljusson ez az információ. Tisztelje meg azzal, hogy az Ő törzsvásárlói azonosító számát írja ide. Amennyiben nem rendelkezik ajánló törzsvásárlói azonosító számmal, segítségért írjon E-mailt, a weboldalunkon található Ügyfélszolgálati elérhetőségünknek.
Bezárás

Vezetéknév

Írja be vezetéknevét a Magyar helyesírási szabályoknak megfelelően (Példa: Kovács)
Bezárás

Keresztnév

Írja be keresztnevét a Magyar helyesírási szabályoknak megfelelően (Példa: Mihály)
Bezárás

E-mail

Írja be e-mail címét. Webirodába belépéshez szükséges felhasználó név is egyben! Nem cserélhető! Olyan e-mail címet használjon, ami nem kötődik szolgáltatóhoz. Szolgáltató váltáskor minden adatát törlik. Továbbá, ide fogjuk küldeni a tájékoztatót a Termékpartnerek akcióiról, egyéb rendezvényekről, képzésekről, szemináriumok, családi nap, egyéb rendszert működtető hirdetményekről stb.). A rendszer e-mail ide küldi a tájékoztatót, bármilyen esemény történt webirodájában, valamint a befizetés, a kifizetés és a vásárlást igazoló azonosítókat.
Bezárás

E-mail cím megerősítése

Írja be másodszor is E-mail címét! Az E-mail cím pontos megadása rendkívül fontos, ezzel a művelettel elkerülhető a tévesztés lehetősége.
Bezárás

Jelszó

A jelszó védi az Ön személyes webirodáját. Tartalmazzon, minimum 8 karaktert, két nagybetű, kisbetűket, minimum két számjegyet és különleges karaktereket. Optimális a 12 karakter. A jelszó ne tartalmazzon ismert, vagy saját nevet, születési adatot. A különleges karakterek nagymértékben nehezítik a webiroda feltörését. (Példa: !21*MG?lob%) Jelszavát írja fel, más számára értelmezhetetlen helyre, soha senkinek ne adja át!
Bezárás

Jelszó megerősítése

Adja meg jelszavát még egyszer! A jelszó pontos megadása rendkívül fontos. Ezzel a művelettel elkerülhető a tévesztés lehetősége.
Bezárás
 
Az általános szerződési feltételek szabályozzák az Üzemeltető, a Törzsvásárlók, a Termékpartnerek kötelezettségeit és jogait. A négyzet kipipálásával jelzi, hogy elolvasta és tudomásvétellel egyetért a leírtakkal.
Bezárás
 
A linkre kattintva olvashatja el az adatkezelési tájékoztatót. A négyzetet csak akkor pipálja ki, ha elolvasta és egyetért az ott leírtakkal.
Bezárás
 
A linkre kattintva találja az adatkezelési hozzájárulási nyilatkozatát. Csak akkor pipálja ki a négyzetet, ha azt elolvasta és az ott leírtakkal egyetért.
Bezárás
 
A hírlevél elfogadása regisztrációs feltétel! A linkre kattintva olvashatja el az idevonatkozó további szabályokat. Csak akkor pipálja ki a négyzetet, ha az ott leírtakat megértette, tudomásul vette és elfogadja.
Bezárás
 
A rendszer e-mail elfogadása regisztrációs feltétel! A linkre kattintva olvashatja el az idevonatkozó további szabályokat. Csak akkor pipálja ki a négyzetet, ha az ott leírtakat megértette, tudomásul vette és elfogadja.
Bezárás
 

Információk

Javaslatok a Törzsvásárlói státusz regisztrációhoz:

A regisztráció első szakaszában, csak a legszükségesebb adatokat kérjük be. Ezután kap egy Törzsvásárlói azonosító számot. Ehez kapcsoljuk a nevét vagy cégnevét, a csoportot, amit épített, vásárlásait, minden olyan tevékenységet, ami a webirodájában történt. Törzsvásárlói azonosító számhoz kapcsolt név vagy cégnév nem változtatható. Amennyiben név vagy Cégnévváltozás történik, a változást igazoló dokumentumok másolatával igazolni kell a változást. A változásról jegyzőkönyvet állítunk ki és ezután az admin felületen módosítjuk az adatokat. Magánszemélyes regisztráció esetén, ha társa vállalkozásra vált, a regisztrált névnek egyeznie kell a beltag vagy aláírási joggal rendelkező nevével. A Betéti Társaság beltagja nem képviselheti magát kétszer.

További lehetőségek a regisztrálás első szakasza után:

 • Regisztrálást követően biztosítjuk az oktatóvideókhoz való hozzáférést, ahol a rendszer működését tanulhatják meg.
 • Csatlakoztathat további Törzsvásárlókat, mivel már rendelkezik Törzsvásárló azonosító számmal.
 • Vásárolhat Termékpartnereinknél, a visszatérítést igénybe veheti.
 • Foglalózásból rögzíthet pozíciót, amiből már elkölthető jövedelme képződhet.

Azonosítás

A Törzsvásárlónak a további szolgáltatások igénybevételéhez teljesíteni kell a regisztráció második szakaszát, ahol igazolnia kell az adatai valóságtartalmát. Erre azért van szükség, mert a tevékenység során adóköteles jövedelem képződhet. A hatóságok ellenőrizhetik tevékenységünket, ahol igazolnunk kell, hogy a kifizetéseket valós személyeknek, valós vállalkozásoknak, vagy jogi személynek teljesítettük. 
További lehetőségeket vehetnek igénybe:
 • Létrehozhat webirodájában vásárlást igazoló dokumentumot.
 • Termékpartnernek jelentkezhet
 • Kiigényelheti jövedelmét, amelyet a Törzsvásárlói rendszerünkben létrehozott.


A regisztráláshoz kapcsolódó további szabályok:
Kivonat az ÁSZF.- ből:

Egy magánszemélynek egy Törzsvásárlói webirodája lehet!
egy Vállalkozásnak vagy jogi személynek egy Törzsvásárlói webirodája lehet!
Magánszemély, az a fizikai személy, aki adóazonosító jellel rendelkezik, diák, alkalmazott, munkanélküli, vagy nyugdíjas. 
Vállalkozás / Jogi személy: Az a gazdálkodó szervezet, aki adószámmal rendelkezik, bevételeiről számlát tud kiállítani. Vállalkozás bármilyen formája, Önkormányzatok, Iskolák, Társasházak, Egészségügyi intézmények, Egyéb szervezetek.
Javaslat: Az itt leírtak tájékoztató jellegű információk, konzultáljon könyvelőjével!
 • Egyéni vállalkozó bármilyen formája regisztrálhat Törzsvásárlónak magánszemélyként és a későbbiekben, amikor jövedelme képződik, lesz lehetősége Vállalkozó/Jogi személyre módosítani.
 • Társas vállalkozás, beltagja, ügyvezetője, megbízott vezetője, regisztrálhat magánszemélyként, a későbbiekben amennyiben jövedelme képződik, válthat "Vállalkozás / Jogi személy" re.
  Társas vállalkozás esetén, javasoljuk „Vállalkozás / Jogi személy” ként regisztrálni. Az itt megkeresett jövedelemmel, csökkentheti cége kiadásait, bérleti díj, utazás, egyéb költségek, stb..
 • Alkalmazottak, Nyugdíjasok, Diákok, Munkanélküliek, magánszemélyként regisztráljanak, a további teendőkről, hogy juthat a legkedvezőbb adózási feltételekkel jövedelméhez, kérjen tanácsot könyvelőjétől.