Gyakran ismétlődő kérdések.

Amennyiben kérdésére nem találja meg a választ a listában, írja meg, ugyfelszolgalat@miroev.hu  ügyfélszolgálatunk e-mail címére. Amikor hasznosnak találjuk kérdését, a csoport fejlődése és a minél teljesebb tájékoztatás érdekében kirakjuk a web oldalra, válasszal együtt. Amennyiben nem a tevékenységünkkel, vagy a web oldallal kapcsolatos kérdést küld be, válasz nélkül töröljük.

1, Kérdés:

A csatlakozásnak van valamilyen költsége?

Válasz:

Nincs, mivel nem szedünk tagdíjat, nincs Franchise költség, nincs web oldal használati díj. Sőt a kisegítő web oldalakat is költség nélkül vehetik igénybe a csatlakozók.

2, Kérdés:

Az interneten egy hirdetésben találtam ezt a lehetőséget, nagyon megtetszett és csatlakoztam. Hogy jutok információhoz, hogy mit kell csinálni?

Válasz:

Egy web oldalt üzemeltetünk, zártkörű elérhetőséggel, a www.multiprofit.hu ahol oktató videók segítségével tanulhatja meg, hogy mit kell csinálni, a lépéseket példákkal mutatjuk be, azért hogy a csatlakozó Törzsvásárlók, Termékpartnerek minden információt első kézből kapjanak meg. A www.multiprofit.hu web oldalhoz a belépési adatokat mi biztosítjuk, a web irodába belépés után a Képzések menü alatt találja meg. A belépési adatokat, regisztrálás után manuálisan töltjük fel, nem automatikus, tehát előfordulhat, hogy néhány órát késik, vagy éppen hétvégi regisztráláskor lehet, hogy hétfőig várni kell a belépési adatokra. Nézzen vissza többször. Amennyiben még is kérdése lenne, hívja munkaidőben, a web oldalon megadott ügyfélszolgálati telefonszámot, vagy írjon E-mailt, az ugyfelszolgalat@miroev.hu címre.

3, Kérdés:

Nagyon sok Törzsvásárlói rendszer van Magyarországon. Ilyenek az Üzletláncok pontgyűjtő és a bizalom kártyái. Miért kell egy újabb Törzsvásárlói közösségi rendszer?

Válasz:

Ez valóban igaz, sok törzsvásárlói közösség van Magyarországon.

 • Az Üzletláncok pontgyűjtő és bizalomkártyáit azért hozták létre, hogy a saját vásárlóit megtartsák. Ezekkel a rendszerekkel Törzsvásárlói közösséget szerettek volna létrehozni, azonban, mivel mindegyik üzletlánc létrehozta a saját pontgyűjtő, vagy bizalomkártyáját, az a tapasztalatunk, hogy, ezek a rendszerek ebből a szempontból okafogyottá váltak. Mert, azt a kártyát veszi elő a vásárló, éppen amelyik üzletben vásárol. Egyébként is, ezek a rendszerek nem képeznek jövedelmet, nem azért lettek létrehozva. Ezt a tényt sok 100 ezren tapasztalták, nem kell részletezni. A megtakarítás még éves szinten is jelentéktelen.
 • Más, kisebb törzsvásárlói közösségek, amelyek regionálisan alakultak, az azonnali kedvezményt alkalmazzák, ami valójában jó, mert az adott pénzből több mindent lehet vásárolni, de ezek sem azért lettek létrehozva, hogy jövedelmet képezzenek a vásárlóknak. A MIROEV Törzsvásárlói közösség, a Termékpartnerektől kapott visszatérítéseket két rendszerbe foglalja, és ez biztosítja a jövedelem képződését. Az előzetes piackutatásunk szerint, van létjogosultsága tevékenységünknek.

4, kérdés:

Mért jobb ez a rendszer, mint a többi?

Válasz:

 A Törzsvásárlói rendszereket a piacgazdaság hozta létre. Mint minden mást is, ezt is sok féleképpen lehet csinálni. Mindig az a fontos, hogy amit üzemeltetnek, milyen céllal teszik azt. Ameddig más rendszerekben a megtakarítás évente egy morzsaporszívó ereéig jön össze, addig a mi rendszerünkben, az első időkben néhány tíz ezer Ft, a későbbiekben, aktivitástól függően, akár havi több százezer Ft jövedelem is képződhet, bizonyos feltételek teljesülése esetén. Csak megjegyzem, hogy a MIROEV rendszer és a pontgyűjtő rendszerek között is ekkora a különbség. Azért mert egy kategóriába tartozunk, nem azonosak a paraméterek.

5, kérdés:

Nekem, miért éri meg csatlakozni ehhez a Törzsvásárlói rendszerhez?

 Válasz:

 Erre a kérdésre, több válasz is adható:

 • Először is, a szükségleteit mindenki vásárlással elégíti ki. Tehát, ha csatlakozik, vagy nem csatlakozik, a vásárlás megtörténik. Mégis annyi a különbség  a két eset között, hogy a Törzsvásárlói előnyöket csak a rendszerbe csatlakozók tudják kihasználni. Mivel visszatérítési rendszert alkalmazunk, vásárláskor így is úgy is annyit kell fizetni.
 • Létre tudja hozni a saját kis Törzsvásárlói csoportját. A csoport résztvevőinek a vásárlásaiból részesedik, a csoport nagyságától függően, az első időkben komoly mellékjövedelemre, a későbbiekben pedig akár az átlagos munkabérek többszörösét is megkeresheti. (részletek az oktató videókban)
 •  Munka nélkül sehol nincs pénz! Azonban nem mindegy, hogy munkahelyen 10-12 órát dolgozik, távol az otthonától, családjától, vagy saját időbeosztással, saját munkabeosztással keresi a jövedelmét.
 •  Egy leegyszerűsített rendszert hoztunk létre, figyelemmel arra, hogy mindenki megértse. Könnyen átlátható, felhasználóbarát web oldalt készítettünk, remélhetőleg mindenki megelégedésére.

6, kérdés:

 Miből gondolják, hogy ebben az MLM üzletben fognak pénzt keresni az emberek?

 Válasz:

Erre a kérdésre is több válasz adható.

 • Először is, vizsgáljuk meg, mi a célja az üzemeltetőnek? Valamilyen kitalált, címen pénzt gyűjteni, százezreket befizettetni emberekkel, majd amikorra kifizetésekre kerülne a sor, az üzleti tervet megváltoztatják, amivel lehetetlenné teszik a tagokat és ott hagyják még a befizetett pénzeiket is. Vagy, termékes MLM üzletben, például a kezdő csomag megvásároltatása. Nem egy esetről van tudomásom, hogy komoly csoportot létrehozó vezetőt valamilyen indokkal kizártak, vagy csoportjának egy bizonyos részét, hozzájárulása nélkül önkéntesen lecsatolták, így nem kell neki kifizetni a csoport teljesítményét, mivel a megmaradt csoport már nem termel megfelelő jövedelmet annak, aki azt létrehozta. Ezekben az esetekben, valóban nem fognak pénzt keresni az emberek, mert hosszútávon nem az a célja az üzemeltetőnek. A MIROEV Törzsvásárlói rendszerben, nincs kezdőcsomag, nincs kötelező aktivitás, nincs kötelező vásárlás. Nem alkalmazunk úgynevezett matching bónuszt, mert egyébként azt más, kezdő Törzsvásárló jövedelméből kellene elvenni. Sem az Á. Sz. F. -ben, sem az üzleti tervben, nincs olyan kitétel, ami okán bárki csoportját lekapcsolhatnánk, vagy más Törzsvásárló alá helyezhetnénk. Minden teljesített szolgáltatást kifizetünk! Egyedüli kitétel, a kifizetéseket a Magyar adójogszabályok betartásával tudjuk teljesíteni.
 • A MIROEV Törzsvásárlói rendszerben, a Termékpartneri hálózat kiépítésével kezdjük a munkát. Minden Törzsvásárlónak lehetőséget adunk, hogy a saját életterében, településen, kerületben, utcában csatlakoztasson Termékpartnereket. A Termékpartnerek, csatlakoztatják vásárlóikat. Amikor egy adott területen több Termékpartner aktívan részt vesz a munkában, a regisztrált vásárlók átjárnak az üzletekbe, akik igénybe veszik a Törzsvásárlói rendszeren keresztüli vásárlást és így alakul ki az a Törzsvásárlói közösség, ami idáig még egyik üzemeltetőnek sem sikerült igazán. 
 • Olyan képzési rendszert dolgoztunk ki, amely ez idáig egyedülálló. Oktató videókon keresztül tanulhatják meg, hogy mit és hogy kell csinálni a rendszer használata során. Úgy gondoltuk, hogy nem életszerű, hogy web konferencián keresztül képezzük az embereket. Egyrészt, mert nagy tömegeket kívánunk csatlakoztatni, másrészt meg, azért sokan dolgoznak. Nem biztos, hogy munkából hazaérve, első óhajuk az embereknek, hogy a Web konferencia elé üljenek, félretéve családot, vacsorakészítést, másnapra való felkészülést, gyereket, aki másnap lehet, hogy óvodába vagy iskolába megy. Ezért gondoltuk, hogy az oktató videó képzés lesz a leg alkalmasabb megoldás. Bármikor bekapcsolható, többször visszanézhető, másik ablakban a lépések ellenőrizhetőek. Ez az oktatási rendszer a biztosíték arra, hogy, aki szeretne a Törzsvásárlói rendszerünkben pénzt keresni, az biztosan megkapja a megfelelő képzést, biztosan el tudja sajátítani a rendszer használatához szükséges képességeket. 

7, kérdés:

Miért kell egy újabb MLM, amikor a többiekben is csak vergődnek, semmi komoly áttörés nincs.

Válasz:

 • Az MLM -ben ugyan úgy történik a kereskedés, a szolgáltatás vagy a termék előállítás, mint bárhol a világban, ahogy évezredek alatt kialakult az emberiség fejlődése során. Az MLM -re azért van szükség, hogy az árrés egy bizonyos részét, ami a költségek kifizetése után megmaradt, igazságosan, az elvégzett munka arányában szétosszuk. Ezt a mi rendszerünk, automatikusan végzi, egy, előre meghatározott program szerint. A világon a sikeres nagy vállalatok hatalmas hálózatok részei. Minden sikeres vállalkozás valamilyen hálózathoz tartozik, így tudják, segíteni egymást. A MIROEV Törzsvásárlói közösség, egy ilyen hatalmas hálózatot hoz létre Magyarországon, ahol egy szervezetbe tömöríti a Kereskedőket, Szolgáltatókat, Termék előállító Kisvállalkozásokat és a Vásárlókat.
 • Más MLM üzlet sikertelensége, a tulajdonos felelőssége. Ő állítja össze az üzleti tervet és a kommunikációs anyagot. Amikor ez a kettő nem fedi egymást és nem egyezik meg a valósággal, az emberek rövid idő alatt átlátják és otthagyják azt az MLM céget.

 

8, kérdés: